Arts Impression

De Begeleiding

Vanuit Woonzorgboerderij Moriahoeve en alle activiteiten die daar plaatsvinden kunnen wij veel bieden voor de mensen die bij ons wonen.

Daarbij gaan wij uit van de interesses en mogelijkheden van de cliënten. Dus iedereen krijgt een persoonlijk aanbod/ programma in overleg met henzelf en/of familie.

Een zorgplan wordt gemaakt door een Verzorgende, die daar speciaal voor is aangesteld. In de dagelijkse begeleiding en verzorging zijn gediplomeerde verzorgenden (niveau 3) en helpenden of gastvrouwen (niveau 2) aanwezig om de juiste zorg en begeleiding te kunnen bieden.

Waar vooral op gelet zal worden is personeel dat een groot gezin kan aansturen, omdat in een kleinschalige woonvorm er op veel fronten tegelijk ingesprongen moet worden.

Op een groep van 9 bewoners is altijd een verzorgende aanwezig, daarnaast zal in de ochtend van opstaan tot en met de middagmaaltijd een gastvrouw meehelpen en bij de avondmaaltijd tot het naar bed gaan is er ook een gastvrouw aanwezig.

In de nachtdienst zorgt een verpleegkundige voor de bewoners met daarbij een slaapwacht die op te roepen is bij calamiteiten.

 

 

Design by ExCom 2011- disclaimer - Sitemap