vooraanzicht

Opening en open dag 14 mei

Op zaterdag 14 mei 2016 is het een speciale dag voor Moriahoeve!

Het nieuw gebouwde ontmoetingscentrum en de beweegtuin wordt officieel geopend door de wethouder van de Gemeente Woudenberg, samen met de afgevaardigde van de Rotary.

De Rotary Woudenberg heeft in 2015 een actie gevoerd, namelijk een besloten diner met opbrengst voor de beweegtuin van Moriahoeve. De beweegtuin is aangelegd, er wordt een project Bewegen in Moriahoeve gestart en het Ontmoetingscentrum is gereed. Allemaal goede redenen om een opening en open dag te houden.

U bent van harte welkom!

Om 12.00 uur is het moment van opening, om vervolgens na de officiele handeling en toespraken over te gaan in een open dag met feestelijke activiteiten in Moriahoeve. Uiteindelijk is Moriahoeve ook al weer 4 jaar oud!

Er is vanaf 13.00 uur alle gelegenheid om in het nieuwe ontmoetingscentrum te kijken, de beweegtuin uit te proberen, in gesprek te gaan met medewerkers en om binnen te kijken in Moriahoeve.

Er is een informatiemarkt, live muziek van de Muzidima s uit Woudenberg en een PROEVERIJ met lekkernijen van een Vriend van Moriahoeve.

Kortom: iedereen die interesse heeft om binnen te kijken: van harte uitgenodigd!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Design by ExCom 2011- disclaimer - Sitemap